Вживання алкоголю навіть у малих кількостях може призвести до семи видів раку
Алкоголь класифікований МАІР як канцерогенна для людини речовина (група 1). Існує причинно-наслідковий зв'язок між алкоголем і сімома видами раку. Крім раку молочної залози, вживання алкоголю збільшує ризик розвитку раку порожнини рота, глотки, стравоходу, печінки, гортані, а також прямого і товстого кишечника.
Алкоголь може посилити побічні дії хімічних ліків, що використовуються під час хіміотерапії та інших видів лікування раку.
Якщо у вас рак, перше, що ви повинні зробити, це повністю припинити вживання алкоголю.
У новіому дослідженні Американської асоціації онкологічних досліджень (AACR) вживання алкоголю названо третім за величиною контрольованим фактором ризику розвитку раку після паління й ожиріння.
Алкоголь може перетворюватися в організмі на ацетальдегід, який може ушкоджувати клітини і порушувати їхню здатність відновлювати пошкодження. Коли ці клітини намагаються відновити пошкодження, вони можуть припускатися помилок у ДНК, що може призвести до розвитку злоякісних пухлин.
Вживання алкоголю також може призвести до посилення окислювального стресу, що призводить до пошкодження клітин і підвищує ризик розвитку раку.
Дослідники кажуть, що алкоголь може блокувати засвоєння таких потрібних для організмів речовин, як "вітамін А, комплекс вітамінів групи В, фолати, вітамін С, вітамін D, вітамін Е і каротиноїди", що призводить до зниження імунітету і може призвести до розвитку раку.
Який же рівень алкоголю можна вважати безпечним для організму.
Раніше вважалося, що невеликі дози алкоголю можуть бути корисними для організму, зокрема: зниження стресу, зниження ризику серцево-судинних захворювань, то зараз ВООЗ вважає, що жоден рівень не може бути безпечним.
Золотим стандартом лікування онкології вважається:
Операція, радіотерапія, гормонотерапія, хімія терапія.
Фахівці компанії Амріта пропонують: Тримісячний базовий курс оздоровлення після хіміотерапії:
|
|
- ГК Амрита- производство продуктов для здоровья и красоты
499,00грн.
Последние новости
-
-
Осінній баланс: йогурт, кефір і мікрофлора

Коли йогурт працює найкраще
Осінь 2025 тисне на організм. Менше сонця. Більше стресу. Повітря важче. Імунна система та кишечник реагують першими. Потрібна щоденна підтримка. Простий інструмент — ферментовані молочні продукти.
-
Жіноче здоров’я під контролем –15% на комплекси для гормонального балансу








.png)



