Amrita Banner Відповідаючи на прості запитання, ви отримаєте персональні рекомендації.

 «Цинк Д3 Кверцетин» - оновлена назва, посилений склад - бестселер тепер у таблетках!
Переваги:

  • Науково обгрунтована формула цинку, кверцетину та вітамінів С, D, Е забезпечує антиоксидантний захист, пряму противірусну, протибактеріальну та протизапальну дію, підвищує активність різних ланок імунітету;
  • Ефективний в профілактиці й комплексному лікуванні при коронавірусних інфекціях (протокол I-MASK+), сезонних епідеміях грипу та ГРВІ, бронхіоліту та вірусної пневмонії, інфекціях дихальних шляхів;
  • Допомагає зменшенню алергічних реакцій та аутоімунних порушень, нормалізації функціонування ендокринної та репродуктивної систем, регенерації шкіри, гнучкості суглобів і зв’язок;
  • Посилений склад з більшим вмістом вітаміну С, кверцетину та цинку;
  • Приймати 2 таблетки на добу;
  • Ідеальний для веганів та вегетаріанців.

Інноваційний комплекс цинку з вітамінами С, D3, Е та кверцетином для профілактики пневмонії та для здоров'я шкіри, волосся та нігтів в таблетках 500 мг.
 
Джерело цинку, кверцетину, вітамінів С, D3, Е для зміцнення імунної системи та зменшення ризику ускладнень респіраторних вірусних інфекцій.
Дієтична добавка «Цинк D3 Баланс»:
  • посилює противірусний та антибактеріальний імунний захист;
  • зменшує ризик ускладнень вірусних чи бактеріальних інфекцій;
  • є ефективним для профілактики вірусної пневмонії;
  • істотно знижує ризик розвитку запальних процесів;
  • допомагає синтезувати білок колаген, який забезпечує пружність шкіри, позитивно впливає на стан суглобів та зв'язок;
  • сприяє покращенню функціонування ендокринної системи, жіночої та чоловічої статевої систем.
Компоненти в одній порції:
   Розмір порції: 2 таблетки
   Кількість порцій в упаковці: 30
   Склад на 1 порцію:  Одна порція містить:  % добової норми*
    Екстракт ягід ацероли  300 мг  *
    Вітамін С (з екстракту ягід ацероли) 150 мг 187,5%***
    Кверцетин (з плодів софори японської)  200 мг  *
    Цинк (з 75 мг цинку піколінату)  15 мг  100%
    Вітамін Е (у формі токоферол ацетату)  10 мг  67%
    вітамін D3 (у формі холекальциферолу)  25 мкг/1000 МО  125%***
  добову норму не визначено
  ** % добової норми вказаний від більшого показника серед  жінок та чоловіків

  *** не перевищує верхній допустимий рівень добового споживання.
Допоміжні речовини: кальцію карбонат, крохмаль картопляний, целюлоза мікрокристалічна (рослинна клітковина), кальцію стеарат.
Не містить: лактозу, цукор, глютен, молоко, яйця, дріжджі, морепродукти, складові тваринного походження, горіхи, пшеницю, сою, штучні барвники, ароматизатори та консерванти.
Цинк (у формі цинку піколінату) вважається однією з найкращих легкозасвоюваних форм, бо поєднує іони цинку з піколіновою кислотою, яка сприяє всмоктуванню іонів цинку через тонкий кишечник. Цинк необхідний для правильного функціонування багатьох процесів в організмі:
  • Підтримка імунної системи, допомога при респіраторних та вірусних захворюваннях. Цинк істотно знижує ризик розвитку запальних процесів. Згідно з даними ВООЗ, додаткове застосування цинку регулює різні функції імунної системи, включаючи захист і забезпечення цілісності клітин дихальних шляхів при запаленні або ушкодженні легенів, а призначення добавок цинку може знижувати кількість випадків і ступінь тяжкості бронхіоліту і пневмонії;
  • Антиоксидантний захист. Цинк є частиною активного центру потужного антиоксидантного фермента – супероксидисмутази, яка міститься в кожній клітині та захищає організм від високотоксичних кисневих радикалів. Антиоксидантні властивості цинку перешкоджають розвитку хронічних хвороб (в тому числі цукрового діабету, онкологічних захворювань та вад серця), а його додаткове споживання може уповільнити «вікові» хронічні хвороби: остеоартрит, остеопороз і дегенерацію сітківки ока;
  • Синтез колагену та боротьба з дерматологічними захворюваннями. Колаген – білок, що відповідає за пружність шкіри, поліпшує стан хрящової тканини, суглобів і зв'язок, що знижує ризик травматизму при фізичних навантаженнях та ранкову скутість;
  • Нормальна статева функція. У чоловіків – для синтезу тестостерону і роботи статевих залоз, у жінок – для правильної циркуляції жіночого гормону естрогену. Він знижує ймовірність дисфункції яєчників, порушень менструального циклу і виникнення безпліддя;
  • Відновлення цілісності епітелію кишечнику та його бар’єрної функції. Препарати цинку успішно застосовуються з метою профілактики та лікування діареї, зменшення проникності епітелію та стінки травного тракту, а також ферментної активності ентероцитів;
  • Підтримка гостроти зору. Цинк сприяє уповільненню однієї з найнебезпечніших очних патологій – дегенерацію жовтої плями (макулодистрофії), спроможну призвести до повної втрати зору. Також він прискорює засвоєння вітаміну А, який є ефективною профілактикою блефариту та катаракти;
  • Контроль рівню цукру в крові. Цинк бере участь практично у всіх аспектах метаболізму гормону інсуліну: його синтезі, секреції та споживанні. За результатами досліджень добавки цинку покращують чутливість до інсуліну в осіб із переддіабетом або діабетом.
Кверцетин (з плодів софори японської) – флавоноїд рослинного походження, вітамін групи Р, природній антиоксидант, що володіє антиоксидантною, протизапальною, противірусною, антигістамінною, протинабряковою та капілярозміцнюючою дією:
  • Імуномодулююча, протизапальна та противірусна дія. Дослідження показують дієвість кверцетину проти вірусів, які вражають дихальні шляхи тим, що кверцетин запобігає проникненню вірусу в клітини організму та їх реплікації. Кверцетин діє як іонофор, тобто, здатен посилювати противірусну дію іонів цинку, допомагаючи їм проникати безпосередньо у клітини та запобігати реплікації вірусів. Також, при спільному застосуванні з вітаміном C демонструє кращі результати що в деяких випадках є критичним для противірусної дії кверцетину, т.я. вітамін C здатний відновити рівень активного кверцетину в організмі. Кверцетин ефективний для інгібування деяких ферментів, що впливає на пригнічення медіаторів запалення, а також зниження продукції прозапальних цитокінів;
  • Антиоксидантний захист. Кверцетин сприяє захисту клітин від оксидативних пошкоджень, тим самим зменшуючи руйнівні наслідки хронічного запалення. Кверцетин активує в клітинах білок Nrf2, підвищує його рівень та сприяє його роботі. Цей білок, в свою чергу, захищає клітини від пошкоджень та збоїв, впливає на метаболізм, процеси запалення, вироблення енергії клітинами та імунні реакції, а також здатен посилювати дію антиоксидантів;
  • Захист ендотелію, колагенових структур, здоров’я легенів, капілярозміцнююча та кардіопротекторна дія. Разом з вітаміном С кверцетин здатен зміцнювати природні перехресні зв'язки колагену, протидіяти розпаду колагену під час запалення чи інфекції, що робить його важливим для захисту та регенерації ендотелю легенів, капілярів та колагенових структур всього організму. Біофлавоноїд кверцетин сприяє підвищенню стабільність клітинних мембран, знижуючи проникність капілярів, а також впливає на підвищення енергетичного забезпечення кардіоміоцитів, поліпшуючи кровообіг та підтримуючи здоров’я серцево-судинної системи;
  • Протиалергічна (антигістамінна) дія. У значній кількості досліджень було продемонстровано здатність кверцетину пригнічувати як вироблення, так і вивільнення гістаміну та інших хімічних медіаторів алергічних реакцій, тим самим стабілізуючи реакції тучних клітин та базофілів, які в більш високих концентраціях розташовані безпосередньо під клітинами, які вистилають дихальні шляхи, шлунково-кишковий тракт та шкіру;
  • Вплив на рівень цукру в крові. Кверцетин впливає на клітинні рецептори у тонкому кишківнику, підшлунковій залозі, скелетних м’язах, жировій тканині та печінці, що може посилити функцію інсуліну та поліпшити метаболізм глюкози.
Екстракт ягід ацероли або барбадоської вишні є джерелом природного вітаміну С (вміст якого у плодах ацероли в 15-100 разів перевищує його вміст у апельсинах), провітаміну А, вітамінів групи В, заліза, кальцію, фосфору. Вживання ацероли сприяє кращій біодоступності аскорбінової кислоти, ніж прийом синтетичних препаратів вітаміну С. Це свідчить про те, що певні компоненти ацероли покращують абсорбцію аскорбінової кислоти в травному тракті. Ягоди ацероли мають антиоксидантну, тонізуючу та відновлюючу дію. Застосовуються для зняття втоми, зміцнення імунітету, інфекційних та вірусних захворюваннях. У дерматології ацерола покращує процеси пігментації, вуглеводного обміну, сприяє нормалізації синтезу стероїдних гормонів, проколагену та колагену, знижує ризик розвитку запалення та алергічних реакцій шкіри.
Вітамін С (з екстракту ягід ацероли) є природним вітаміном С що надає м’яку дію на організм без надмірної аутоімунної реакції. Допомагає покращити метаболізм цинку в організмі та відновити антиоксидантну дію кверцетину. Вітамін С підвищує опірність організму до інфекцій, скорочує тривалість протікання ГРЗ, ГРВІ, запобігає хворобам та полегшує їх перебіг, якщо симптоми вже розвинулися. Також, вітамін С активно бере участь при виробленні колагену, який є важливим структурним білком. З нього побудовані кровоносні судини, шкіра і сухожилля.
Вітамін D3 (холекальциферол) в природній формі утворюється в організмах тварин і людей під дією сонячного світла. Незважаючи на це, по даним МОЗ, на дефіцит вітаміну D3 страждає приблизно 50% людей в світі. Вітамін D3 відіграє вирішальну роль в імунітеті, метаболізмі кальцію в організмі та в експресії генетичного коду. Від його достатнього рівня в організмі залежить правильне функціонування паращитовидних залоз, кишечника, нирок і кісткової системи. Останніми роками світова наукова спільнота звертає увагу на особливу важливість вітаміну D3 у функціонуванні імунної системи, зокрема для захисту від респіраторних вірусних інфекцій, що має особливе значення для захисту загального здоров’я під час вірусних пандемій. Наукова медицина зазначає, що вживання вітаміну D3 сприяє зниженню частоти розвитку інфекцій дихальних шляхів, спричинених вірусами. Так, вітамін D3 впливає на синтез лімфокінів, природних антибіотиків широкого спектра дії – каталіцідіна і дефензіни, необхідних для боротьби з інфекційними захворюваннями.
Вітамін E (токоферол ацетат) – це основний жиророзчинний антиоксидант, який разом з вітаміном С, водорозчинним антиоксидантом, захищає клітини організму від пошкодження вільними радикалами. Окрім антиоксидантної функції вітамін Е також має протизапальну дію. Вітамін Е бере участь:
  • в біосинтезі гема і білків, проліферації клітин та інших найважливіших процесах клітинного метаболізму;
  • покращує кисневе насичення тканин, надає ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і прохідність судин, стимулює формування нових капілярів;
  • важливий для правильного функціонування репродуктивних процесів: запліднення, розвитку ембріона, формування та роботи статевої системи.
У випадках дефіциту вітаміну Е розвиваються гіпотонія та дистрофія скелетних м'язів, міокарда, підвищується проникність і ламкість капілярів, розвивається дегенерація фоторецепторів, яка викликає порушення зору; знижується статева функція у чоловіків, порушується менструальний цикл і розвивається схильність до викиднів у жінок.

 

Детальнее на сайте.
Дата публикации 26.10.2024.
Если Вас заинтересовала новость, Вам будет интересно узнать об этих товарах:

Последние новости rss

© 2014—2025
АМРИТА
💬 Запитання?